Hlavní obsah
Článek

V neděli večer se poprvé od červencové nehody na elektromotocyklu objevil na společenské akci dvacetiletý syn Angeliny Jolie Pax. Ten maminku doprovodil na premiéru filmu Without Blood, která se konala v rámci Mezinárodního filmového festivalu v Torontu.

Herečka dorazila se synem, jehož v roce 2007 adoptovala z Vietnamu, ruku v ruce, oba přitom byli sladěni do černé barvy. Angelina okouzlila v dlouhé elegantní vrstvené róbě, kterou doplnila o vysoké rukavičky ze stejného materiálu. Herečka tak možná vyslechla výtky řady internetových „rádců“, kteří kritizovali její žilnaté ruce.

Pax, který 29. července utrpěl četná poranění během nehody na rušné třídě Los Feliz v Los Angeles, když jel na svém elektrickém motocyklu, byl oblečen do slušivého obleku s bílou košilí a černou kravatou. Na čele měl ovšem patrné jizvy po zranění hlavy, na jejíž bolest si po nehodě stěžoval. Na levé ruce měl pak údajně pod sakem ještě sádru. Pax prý během dopravní špičky narazil zezadu do před ním jedoucího vozidla, které se zastavilo na červenou, na kterou již Pax nestačil dobrzdit.

Herečka, která momentálně sklízí samou chválu za svůj poslední počin Maria, v němž ztvárnila operní pěvkyni Marii Callas, se ve válečném dramatu Without Blood ujala role producentky. Na akci přitom nechyběla ani hlavní hvězda snímku Salma Hayek, která vypadala úchvatně ve vínové róbě poseté flitry.

Související témata:
Pax Jolie-Pitt

Další články

Načítám