Hlavní obsah
Článek

Angelina Jolie (49) prožila svůj velký večer. Muzikál, který produkovala, získal dokonce čtyři ceny Tony. Během slavnostního galavečera ji doprovázela její dcera Vivienne, která se s matkou barevně sladila. Přesto lidem na outfitech obou něco nesedělo.

Vivienne se v poslední době dostala do centra pozornosti nejen tím, že se s maminkou jako asistentka podílela na produkci muzikálu The Outsiders na Brodwayi, ale i tím, že si na všech propagačních materiálech ze svého jména nechala odstranit příjmení svého otce Brada Pitta, se kterým se Angelina už léta rozvádí. Z Vivienne Jolie-Pitt se tak rázem stala pouze Vivienne Jolie.

A právě ta teď svou maminku doprovodila na předávání cen Tony Awards 2024. Pro obě byl večer velmi úspěšný, protože dílo The Outsiders získalo neuvěřitelných dvanáct nominací a čtyři proměnilo. Včetně té nejdůležitější za nejlepší muzikál.

Angelina Jolie si oblékla modrozelené sametové šaty s vypasovaným živůtkem ve stylu korzetu a dlouhou sukní. Nechyběl šál přes ramena a množství šperků. Její dcera pak zvolila spíše pánský styl, poněkud velké kalhoty v šedozelené barvě a vestu, která zůstala vepředu rozepnutá. A právě outfity obou dam lidi velmi zmátly.

„Chudák Vivienne je oblečená tak, jako by se pořád nemohla rozhodnout, jestli chce být klukem nebo dívkou,“ nebo „Viv je oblečená jako divadelní uvaděč, hezká dívka, ale bože, ten ouftit“ či „Angelina má i druhou dceru, která se obléká jako chlapec? Nemám problém se Shiloh, ale začíná být zajímavé, že tolik celebrit má děti, které mají nějaký problém s genderovou identitou,“ to jsou jen některé komentáře ohledně Vivienne pod článkem v magazínu Daily Mail. A lépe nedopadla ani Angelina.

„Pamatujete si na zelené závěsy z filmu Jih proti Severu? Angelininy šaty mi je připomínají,“ zní jeden z nich. „Vážně si bere samet v červnu?“ nechápe další. „Angelina vypadá hrozně. Jako by strhla viktoriánské závěsy a udělala z nich šaty. A proč by někdo měl dovolit své dceři obléknout se takhle na procházku po červeném koberci? Chtěl bych, aby moje děti vypadaly alespoň reprezentativně. To, jak je Angelina oblečená ve srovnání se svou dcerou, je zvláštní,“ přemítá další čtenář. Na to, jak to oběma dámám slušelo či neslušelo a jestli měly šaty hodné příležitosti a ročnímu období, se můžete podívat v naší galerii.

Další články

Načítám