Hlavní obsah
Článek

Jméno britského rapera Akaly (40) se v posledních dnech skloňuje ve všech pádech a důvodem není nikdo jiný než Angelina Jolie (49). Zatímco v neděli byl viděn i na premiéře jejího nového filmu Maria v New Yorku, kam herečka dorazila se syny Paxem a Maddoxem i dcerou Zaharou, tentokrát dokonce podle Daily Mailu učinila Angelina jejich „vztah“ oficiálním, když na instagramu sdílela fotografie z akce, které se oba zúčastnili.

O raperovi s jamajským původem a politickém aktivistovi se v souvislosti s Jolie začalo mluvit už před několika měsíci, nejvíce se ovšem dostal na přetřes poté, co byl viděn, jak v srpnu opouští společně s herečkou hotel v Benátkách. Angelina tam odcestovala, aby během filmového festivalu představila zmiňovanou novinku - biografické dílo o operní pěvkyni Marii Callas.

Tentokrát byl Akala hlavní tváří dvanácté fotografie ze série snímků, které byly k vidění na instagramovém účtu hereččiny společnosti Atelier Jolie, která v galerii v New Yorku pořádala společenskou událost.

O dva dny dříve byl pak Akala zvěčněn, jak se na zmiňované newyorské premiéře objímá s hereččiným synem Paxem. Zřejmě všechny tyto indicie vedly k tomu, že britský deník pojal zveřejnění Akalovy fotografie na hereččině akci za oficiální krok, kterým světu představila svého přítele.

Okolo celého domnělého vztahu ovšem panují otazníky a i zdroje z okolí herečky tvrdí, že Angelina s Akalou pár netvoří, ale že jsou jen přáteli, a to už několik let. Pod článkem se ovšem rozhořela vášnivá diskuze.

„Jinými slovy, ona ve skutečnosti ještě nic neřekla, pokud mi tedy něco neuniklo. Na mě tedy jako pár nepůsobí. Vypadají spíš jako přátelé než jako pár, ale kdo ví,“ nebo „Dva lidé viděni na stejné akci, jasně, musí tvořit pár,“ či „Akala není její přítel. Jeho manželka tam byla také. Oba Angelinu podporovali, jak v New Yorku, tak v Benátkách,“ nevěří informacím někteří čtenáři. Jiní se ovšem jali raperovi radit: „Utíkej chlape, utíkej hodně rychle!“

Ale i další přidávají své názory: „Má přece manželku.“ Načež jiná čtenářka odvětila: „Ona má ráda ženaté,“ nebo „Nezáleží na tom, jestli on někoho má. Ona ráda krade manžely,“ konstatuje jiný.

Související témata:
Akala

Další články

Načítám