Hlavní obsah
Článek

Po poněkud vlažném přijetí přechodu na světlejší odstín vlasů to byla tentokrát trefa do černého. Řeč je o Angelině Jolie (49) a její nové image, kterou představila během sobotního promítání svého nového filmu Maria během AFI Festu v Los Angeles.

Od chvíle, kdy se objevil trailer její filmové novinky, v níž Jolie ztvárnila operní pěvkyni Marii Callas, se hovoří o tom, že je snímek žhavým kandidátem na nominace na Oscara. Jolie, pro niž se jednalo o nejtěžší hereckou výzvu v jejím životě, dorazila na promítání ve zlatých hedvábných šatech, v nichž nepůsobila tak hubeným dojmem jako jindy, a jejímu make-upu dominovala rudá rtěnka. Co ovšem všechny zaujalo zdaleka nejvíc, byl nový účes.

Bývalá žena Brada Pitta vsadila na rozevláté objemné vlny, které jí podle mnohých dodaly šmrnc a omladily ji. Kromě pár komentujících, kteří si neodpustili nějaký ten rýpanec především směrem k její povaze, se Angelina setkala s pořádnou vlnou nadšených reakcí.

„Je to kráska,“ zní komentář na Daily Mailu s nejvíce souhlasnými lajky. „Ta genetika jí taaak dobře posloužila, je úžasně krásná,“ míní další.

„Konečně změna… Přechod na blond po brunetě nebyl nic nového, ale tenhle look působí svěže a sluší jí. Neformálnější, zábavnější,“ hodnotí další čtenář, zatímco jiný stručně připsal: „Tohle je pecka!“

Nová image se ale zamlouvá i dalším: „Bez ohledu na to, co si o ní kdo myslí, je naprosto úžasná.“ Nebo: „Obdivuji její krásu. Taková úchvatná tvář.“ A jak hodnotíte hereččinu proměnu vy?

4
fotky

Další články

Načítám