Hlavní obsah
Článek

O tom, že oslava významného životního jubilea nebude žádná divočina, už Andrej Babiš (70) informoval před časem. V den jeho narozenin mu manželka Monika (50) poslala dojemný vzkaz, který vydá za všechny večírky.

„Z celého srdce ti, Andy, přeji k dnešnímu životnímu jubileu pevné zdraví, spoustu štěstí a ať se ti splní vše, po čem ještě toužíš,“ napsala na instagram. Aby předešla komentářům, která mají s narozeninovými pramálo společného, raději je vypnula úplně.

Není bez zajímavosti, že při té příležitosti tasila momentku, na níž se Babiš kochá krásou Santorini, které platí za jednu z nejromantičtějších destinací na světě. Shodou okolností právě na tomto místě se nechala před třemi týdny zvěčnit i sama Monika. Nabízí se proto vysvětlení, že tu dvojice byla společně. Ani jeden z nich se ale k tomuto tématu zatím nevyjádřil.

„Děkuju moc všem za přání, vážím si toho,“ napsal si na facebook politik. Na rozdíl od své ženy si komentáře nevypnul, a tak se s nimi po chvíli roztrhl pytel. „Vážený pane Babiši, přeji vám hlavně hodně zdraví, pevné nervy a ať jste tady s námi ještě hodně, hodně dlouho,“ nechala se slyšet Alena.

„Taky se přidávám a přeji hodně zdraví, štěstí a silné nervy,“ doplnila Zdena. Pevné nebo silné nervy mu ostatně přáli skoro všichni. Evidentně se mu v politice budou dost hodit.

V den svých narozenin nezapomněl ani prvňáčky a všechny děti školou povinné. „První školní den je tady! Všem školákům a studentům přeju, ať se jim v novém roce daří. Hodně štěstí, zvládnete to skvěle!“ zvolal šéf hnutí ANO.

Další články

Načítám