Hlavní obsah
Článek

Od té doby, co se vyléčil z covidu, Andrej Babiš nezahálí. Po jihomoravské tour následovala cesta po Moravě severní. Došlo na opavskou kulturní památku, která má největší slávu za dávno sebou.

„Být s vámi na tomto ikonickém místě byl fakt zážitek,“ pochvaloval si bývalý ministerský předseda, když postoval snímek z architektonického skvostu v severomoravském městě. Místním pak jistě opatrně přislíbil, že v případě zvolení jeho hnutí se rekonstrukce konečně rozběhne na plné obrátky.

To řadě jeho nepozorných a neznalých fanoušků také uniklo. Ti, kteří věděli, jim to také dali pořádně sežrat. „To tady fakt nikdo z vás neví, že na úvodní fotce je překrásný bývalý ikonický obchodní dům Breda v Opavě, o jehož záchranu se teď opavští patrioti snaží?“ ptala se podiveně Zdeňka.

„No stejně tak jako vy nepoznáte například interiér radnice v Mělníce,“ opáčila Soňa, která poznamenala, že není v lidských silách, aby znala všechny památky Čech a Moravy.

„Je pravda, že ta budova by snesla opravu. Bohužel jsem netušila, že je na Moravě něco tak krásného,“ zamyslela se Bohuslava. „Opravíte taky to ikonické místo? Vždyť to vypadá, že to těm vašim důchodcům spadne brzo na hlavu,“ rýpla si Vlaďka, která poukázala na fakt, že na setkání hnutí ANO přišli do Bredy hlavně senioři.

Související témata:

Další články

Načítám