Hlavní obsah
Článek

V neděli zjistil, že má covid, pár dní poté už ale zase řádí jako černá ruka. Andrej Babiš (70) si tentokrát posvítil na připevněná plastová víčka. To se ukázalo jako poněkud ošidný nápad, celé se mu to vrátilo jako bumerang.

„Připevněná víčka štvou lidi při pití, a teď se i ukázalo, že životnímu prostředí nic nepřináší. Nová vědecká studie potvrdila, co jsme tušili všichni. Byl to zbytečný nesmysl a čirý aktivismus,“ poznamenal na Facebooku bývalý premiér.

„Vždyť jsi je schválil ty. Taháš ty svoje voliče pěkně,“ vmetl mu Ondřej. „Jediná rozumná věc, kterou jste spoluprosadil, a teď od toho dáváte ruce pryč?“ ptala se Andy. „Vždyť jsi s tím souhlasil,“ přidal se Zdeněk.

Všem, kdo mu vyčítají, že se o změnu „víčkové politiky“ zasadil i on sám, pak vzkázal, že je sice proti plastům, speciálně toto nařízení mu ale vadí a přijde mu nesmyslné a nákladné. Nehledě na to, že přínos pro životní prostředí je podle některých odborníků velmi sporný.

„Trhám je a je klid,“ nechala se slyšet Eva, která z toho nedělá kovbojku. „Pravidelně víčka stříhám. Nejsem sama,“ přitakala její jmenovkyně.

„Normální lidi s covidem a horečkou leží v posteli a potí se. Normální,“ vypíchl Oto, který nemůže uvěřit tomu, jak rychle se Babiš z nemoci zotavil. Když ještě v pondělí ležel v posteli a vypadal jako by ho přejeli parním válcem.

Další články

Načítám