Hlavní obsah
Článek

Už ani meteorologové nevědí, jak bude druhý den, a tak si Andrej Babiš (70) řekl, že to taky zkusí. Během své jihomoravské tour zkoumal, jaké že je počasí napříč republikou. A dozvěděl se hodně zajímavé věci!

„A jak je u vás?“ zeptal se na sociálních sítích bývalý předseda vlády a vytasil se s fotkou, na které se osvěžuje v kašně v Bzenci. Od lidí se „překvapivě“ dozvěděl, že je vedro. Dokonce i v podhůří a výše položených oblastech.

O poznání zajímavější byla diskuze, která se týkala expremiéra a jeho ráchání se v městské kašně. „Andy, v teplém počasí je důležité se hydratovat a občas se i ošplouchnout,“ smál se Daniel. „Je tu úplně stejně, to je naše náměstí, pane Babiši,“ vzkázal mu Lukáš. Následovala pře o to, čí je to vlastně náměstí.

Lidé se nakonec shodli na tom, že jde skutečně o Bzenec a pak se debata ještě víc rozjela. „No, kdyby věděl, co se tam někdy v noci odehrává, asi by se tak neosvěžoval,“ podotkl Radek.

„Do tý kašny všichni čůraj,“ utrousil Míra. „A nevadí ti, že do toho děti močej?“ optal se jeho jmenovec Mirek. „Ty zlodějny neumyješ. To chce vyčistit soudně,“ rozohnil se Aleš.

Zmámený horkem si Babiš zřejmě neuvědomil, že kašny bývají ve městech často cílem lidí, kteří tu dělají roztodivné věci. Od mytí sebe sama, konání potřeby až po mytí masa. K tomu došlo před čtyřmi lety v Brně, kde pár údajně připracoval flákotu na grilování.

Když už nic, tak předseda hnutí ANO utužil svůj imunitní systém. Po nedávno prodělaném covidu se to může zdát jako risk, politik je ale opačného názoru.

Související témata:
Bzenec

Další články

Načítám