Hlavní obsah
Článek

Ani ne tak pátek třináctého jako spíš vytrvalý déšť a hrozba povodní hodily vidle do plánovaného programu Andreje Babiše (70). Ten raději zrušil turné po městech v Ústeckém kraji a omluvil se fanouškům. To, co následovalo, si jistě nepředstavoval.

„Mrzí mě to, ale kvůli avizované povodňové situaci rušíme páteční program na Ústecku. Moc jsem se na Zahradu Čech a do Teplic těšil, určitě se ale uvidíme brzy. Dávejte na sebe pozor,“ informoval na sociální síti šéf hnutí ANO.

„Tak já nevím, zrušili Ústí, nebo ANO?“ vtipkoval na adresu přeškrtnutého předvolebního plakátu Tomáš. „Povodně zhatily předvolební agitku Anofertu?“ přidal se Filip. „Povodně nás zachránily od Babiše,“ přidal se Varian.

„Když tam hrozí povodně, můžeš pomoct. A natočit si akční video. Ale to by jsi se umazal,“ rýpl si Zdeněk. Kdo ví, třeba ho Babiš překvapí tím, že aktivně přiloží ruku k dílu a pomůže tam, kde bude nejvíc potřeba. I za cenu umazání.

Našli se ale samozřejmě i ti, kdo zrušené turné oplakali. „Tak to je nám líto. A na ANO určitě z tohoto důvodu nezanevřeme,“ slíbila Renata. „Počasí zklamalo, ale vaše strana ANO nezklamala a vždy má mou největší důvěru. Držím vám pěsti, hodně štěstí,“ vzkázala Anna.

Související témata:
Krajské volby
Ústecký kraj
Veletrh Zahrada Čech

Další články

Načítám