Hlavní obsah
Článek

Andrea Pomeje (36) se v šoubyznysovém světě pohybuje už dlouhé roky. A to od doby, kdy byla ve vztahu s o 23 let starším hercem a producentem Jiřím Pomejem (†54).

Avšak příchod do tohoto světa neměla vůbec jednoduchý. Často se setkávala i s velmi ostrým odsuzováním ze strany cizích lidí. A právě také tohle období se částečně podepsalo i na jejím sebevědomí.

„Já si myslím, že s věkem opravdu přichází takové ukotvení se, což jsem dlouho neměla. I tím, jakým způsobem jsem do toho šoubyznysu padla. Bylo mi dvaadvacet let, holka z vesnice, a byla jsem odsuzována celou republikou vedle tak slavného člověka. Nenesla jsem to dobře a určitě to na mém sebevědomí zanechalo hodně šrámů, které stejně vycházely i z něčeho předtím, z nějakého dětství,“ svěřila se Andrea Pomeje Super.cz s tím, že se na svém sebevědomí snaží pracovat.

„Nemůžu říct, že se cítím nejlépe, ale myslím, že k tomu spěju. Snažím se s tím pracovat, nebýt na sebe tolik přísná a být víc autentická. Je to těžká cesta, obzvlášť, když je na tebe tolik vidět,“ dodala úspěšná dýdžejka a influencerka.

Další články

Načítám