Hlavní obsah
Článek

Dýdžejka Andrea Pomeje (36) patří mezi osobnosti, které jsou na akcích vždy precizně upravené, což platí, i co se týče její práce, kam volí výraznější líčení.

„Čím jsem starší, tak si ten make-up ráda sundávám. Obzvlášť po akcích. Když hraju, tak se hodně hýbu a on mi stejně během toho večera steče někam na prsa a prostě zmizí. Postupem večera lidé řeší, kam jsem zmizela. Ale ne, to jsem pořád já, akorát s tím make-upem na prsech,“ svěřila se Andrea Pomeje pro Super.cz s úsměvem.

Na představení nové kosmetiky promluvila i o botoxu, se kterým už má zkušenosti. A to i špatné.

Myslím si, že je to o tom, že když se pro něco rozhodneš, tak si opravdu najít zkušeného a schopného doktora, který vám třeba také řekne, že tohle není dobrá cesta. Já sama mám za sebou i spoustu rozpouštění, jako třeba rtů nebo botoxu. Je to dlouhá cesta, aby se to vrátilo zpátky. Byl mi aplikován botox a spadlo mi obočí. Trvá to tři měsíce, než se to dostane pryč, tak jsem se to snažila urychlit sluníčkem a soláriem, protože jsem se necítila vůbec dobře. Je to vždy pokus, omyl. Taky jsem si tím prošla, ale myslím si, že se tomu dá vyhnout,“ dodala Andrea na představení nové kosmetiky.

Související témata:

Další články

Načítám