Hlavní obsah
Článek

Prázdniny sice pomalu končí, letní teploty se však stále drží na třicítce. Toho využila také operní diva Andrea Kalivodová (46), která se svým fanouškům ukázala zcela jinak, než jsou na to zvyklí na jejích koncertech.

Operní pěvkyně vklouzla do plavek a naservírovala svým nejvěrnějším pohled, ze kterého šla hlavně mužům hlava kolem. „Pózuj a usměj se na svět, Kalivodko, léto za chvíli končí, tak mákni,“ svěřila se zpěvačka, která se ukázala ve dvoudílných černých plavkách.

Už před létem začala Andrea hubnout. „Začala jsem víc sportovat, a to je na mně hned vidět,“ svěřila se Super.cz Kalivodová, která se přes léto věnuje hlavně plavání a běhu. Ten ji udržuje ve formě a stále dobré náladě. Svůj nadupaný dekolt pak operní diva předvedla ještě ve dvou dalších modelech.

„Vypadáte skvěle a sexy,“ přečetla si Kalivodová v jednom z komentářů, který pod fotky v plavkách dostala. „Má bohyně,“ bylo v jedné ze zpráv, které Andrea dostala. Pochvaly nakonec nepřišly jen od mužů. „Moc vám to sluší. Jste neskutečně nádherná,“ napsala Andree k fotce v plavkách jedna z fanynek.

Další články

Načítám