Hlavní obsah
Článek

Ve vztahu modelky Andrey Bezděkové a hudebníka Sebastiana Navrátila bylo v posledních týdnech rušno. Mluvilo se o nevěře, kvůli které mělo dojít ke rvačce, a nakonec se spekulovalo i o samotném rozchodu páru. Andrea se Sebastianem však nyní dali sbohem všem spekulacím a poprvé se ukázali na veřejnosti opět bok po boku.

Na rozhraní českého šoubyznysu se v posledních čtyřech týdnech neřeší téměř nic jiného než napadení zpěváka Miraie Navrátila (32). V souvislosti s potyčkou, ke které došlo v Hradci Králové po koncertu Eda Sheerana a kterou stále řeší policie, je však skloňováno i jméno modelky Andrey Bezděkové (29) a hudebníka Sebastiana Navrátila - právě on měl svého kolegu z branže údajně uhodit. Proč? Dle spekulací je na vině údajná nevěra. Modelka se prý v době, kdy byl její partner Sebastian v Survivoru, měla vídat právě s Miraiem.

Šušká se nejen o tom, že za napadením Miraie stojí Sebastian, ale že celá záležitost vedla Sebastiana i k rozchodu s Andreou. Ani jeden se však k drbům šířícím se napříč sítěmi rychlostí blesku nevyjádřil a záležitost nikterak nekomentoval - až doposud.

Sebastian a Andrea se nyní rozhodli dát sbohem všem slovům o jejich rozchodu, když zveřejnili společný snímek, na němž působí, že je vše zalité sluncem. Zdá se, že události posledních týdnů se dvojici podařilo ustát. „Konečně se Sebastianem,“ radují se někteří z fanoušků. V jiných však stále panuje hořká pachuť. „Asi by všechny zajímala pravda. Ale tu se můžeme jen domnívat,“ objevuje se také v komentářích.

Další články

Načítám