Hlavní obsah
Článek

V úterý večer se v New Yorku odehrál dlouho očekávaný moment. Na přehlídková mola se totiž po dlouhých šesti letech vrátily ty největší hvězdy modelingového nebe, a to v nejikoničtější módní show spodního prádla značky Victoria’s Secret. V rolích andílků se tak znovu představily ty nejslavnější krásky, a to napříč generacemi.

Velkolepé přehlídky, která představuje snad pro každou modelku jakési vyvrcholení kariéry, se účastnilo tolik slavných jmen, že je skutečně těžké vyzdvihnout pouze některé. Na jednom mole se tak opět setkaly například Tyra Banks (50), Candice Swanepoel (35), Doutzen Kroes (39), Taylor Hill, Barbara Palvin, Gigi (29)Bella Hadid (28), Irina Shayk (38) či Alessandra Ambrosio (43).

K velkému nadšení snad všech fanoušků zmiňované značky byla znovu zlákána do služeb VS i brazilská kráska Adriana Lima (43), která se vrátila z modelingového důchodu v ten pravý čas. Když se totiž Lima v roce 2018 s legendárními přehlídkami po dvaceti letech se slzami v očích loučila, zřejmě netušila, že nevynechá ani jednu jejich velkou show.

Značka totiž prošla radikální proměnou, a to jak v oblasti vedení, tak především v postoji směrem k zákaznicím. Upuštění od legendárních andílků a přerod ve značku více ‚lidovou‘, v níž se měly najít ženy všech věkových i váhových kategorií, se ovšem neuchytil tak, jak bylo zamýšleno a značka ztrácela na popularitě i ziscích. Poslední dobou tak opět najíždí na vlnu, která se za celé roky osvědčila nejlépe. Podívejte se s námi, kdo všechno se na slavné přehlídkové molo vrátil…

11
fotek

Další články

Načítám