Hlavní obsah
Článek

Hvězda americké reality show Lala Kent se svými sledujícími sdílela intimní záběry svého těla v těhotenství. Od jejích fanoušků ale přišla spousta káravých komentářů, kterým taková exhibice přijde už za hranou.

Těhotenství je pro každou ženu velkým životním zážitkem a je běžné, že si dámy na toto období chtějí uchovat vzpomínku. Je ale rozdíl mezi způsoby, jak záběry na jejich těla vzniknou. Umělecké fotky nebo snímky oblečených dam s bříškem jistě nikoho nepohorší. Lala Kent, hvězda úspěšné americké série Vanderpump Rules, která nemá problém se svým tělem ani s odhalováním, si ale záběry na těhotenské tělo udělala po svém, sama v zrcadle, kdy na sobě neměla vůbec nic.

Pro záběry v zrcadle je třeba posunout doprava.

Lidé ale pro takové odhalování neměli příliš pochopení, a to dokonce ani její fanoušci na instagramu. „Opravdu nebylo nutné tyto nahé záběry přidávat na sociální média. To sis mohla nechat v soukromém archivu v mobilu. To opravdu nemá úroveň,“ napsala jí jedna ze sledujících. „Tohle není moc roztomilý pohled,“ míní jiný sledující a další označil záběry dokonce za „výkřik zoufalství“.

A Lalu nešetřili ani čtenáři Daily Mailu. „To, že musíte všechno dokumentovat, abyste si mohla říct, že jste cool, není vůbec žádný život“ nebo „Schovejte si to pro sebe, nikdo vás o to nežádal,“ vyjadřují se komentující.

Lala Kent je ale na ukazování svého těla zvyklá a tak si zřejmě takové rady rozhodně nevezme k srdci. Spíš se dá očekávat, že se její sledující možná dočkají i dalších pěkných záběrů například přímo z porodnice. A nemusí se o tom ani s nikým radit. Na rozdíl od její tříleté dcery totiž druhé dítě vzniklo prostřednictvím dárce spermatu. „Nejlepší na otci dítěte je to, že vůbec neexistuje,“ řekla na Amazon Live Lala, která dříve měla s otcem své dcery spory o opatrovnictví.

Související témata:

Další články

Načítám