Hlavní obsah
Článek

Americká herečka Heather Locklear rozhodně nepatří mezi celebrity, které by bylo možné spatřit na společenských akcích, a tak ji jen tu a tam zastihnou v civilu paparazzi fotografové. Stejně tak se stalo i ve středu, kdy Heather slavila již 63. narozeniny. Rodilá Kaliforňanka si ráno s kamarádkou zašla pro snídani a svého bílého čtyřnohého kamaráda vzala s sebou.

Heather si pamětníci jistě dobře vybaví z takových seriálových hitů jako Dynastie, kde ztvárnila mladou Sammy Jo Carringtonovou, či jako potvoru Amandu Woodwardovou z Melrose Place. Věhlasu se jí dostalo i díky dalším převážně seriálovým rolím jako T.J. Hooker a Všichni starostovi muži.

Oblíbenkyně Aarona Spellinga patřila svého času mezi nejkrásnější hollywoodské herečky, ale bohužel také stále častěji nacházela únik od slávy a potíží v soukromí v alkoholu. Heather podlehla kouzlu bouřliváka Tommyho Lee, bubeníka kapely Möntley Crüe, kterého si v roce 1986 vzala. Manželství s hudebníkem, který je slavně spojován spíš s hereččinou nástupkyní Pamelou Anderson, která za něj byla provdaná po Heather, vydrželo sedm let.

Herečka se i podruhé vdala za slavného hudebníka, a to Richieho Samboru. Kytaristu kapely Bon Jovi si vzala v prosinci 1994 v Paříži. O necelé tři roky později se jim narodila dcera Ava Elizabeth Sambora. O rozvod, který se táhnul déle než rok, požádala herečka v únoru 2006. Následně začala randit s hereckým kolegou z Melrose Place a zpěvákem Jackem Wagnerem. Vydrželi spolu čtyři roky.

Herečka se v průběhu let potýkala jak se závislostí na alkoholu a lécích, tak s úzkostmi a depresemi. Zatčena byla mimo jiné kvůli řízení pod vlivem alkoholu nebo napadení policisty. Absolvovala na dvacet pobytů v léčebnách. V dubnu 2020 herečka na instagramu uvedla, že je již rok čistá, a jak se zdá, nad svými démony se jí skutečně podařilo zvítězit.

Další články

Načítám