Hlavní obsah
Článek

Herečka Alice Bendová (50) tvrdě dře na své figuře, což je jednoznačně vidět, a tak není divu, že se neváhá chlubit celou svou postavou v bikinách. Po padesátce to sice není jednoduché tak jako ve dvaceti, ale Alice vše díky pohybu a změně jídelníčku zvládá na jedničku.

Pochvaly se dočkala i od své kamarádky Evy Decastelo (46). „Ta figura,“ nešetřila obdivem. „Miluji tě, ale ty máš fakt lepší, zlatíčko,“ vrátila Evě její kompliment Bendová, která relaxuje ve svém druhém domově na Tenerife.

„Jsme tady jen na osm dní, ale i takto krátká doba stačí k tomu, abych dobila baterky,“ prohlásila na sociální síti Bendová, která s sebou vzala i svého psího miláčka. „Jsme tady celá rodina i s Majkýskem, kterej je hluchej jak poleno, je mu 15 let, ale miluje cestování, seznamování a hlavně hospody. Loudí, nechá se drbat, obdivovat a vždy se nám tady do nějakýho psího kluka zamiluje. No, a já jdu teď běhat, abych nevyšla ze cviku,“ dodala Bendová, jež zhubla už dvanáct kilo a další dvě až tři kilča plánuje shodit.

Jak ale sama přiznala, není to jednoduché. „Já miluji jídlo, miluji život a ten je spjatý s jídlem a pro mě je to fakt problém,“ říkala nedávno Super.cz. Ač je nyní na dietě, o sklenku oblíbeného vína se připravit nenechá. „1-2 dcl červeného suchého vína večer musí být, jinak bych plakala,“ smála se herečka, která odrovnala své fanynky.

“,Vraždila‘ bych za vaše tělo,“ napsala jí jedna z obdivovatelek. „Jdu do toho s vámi… bože, to je kus,“ stálo v dalším příspěvku. Alice tak má o motivaci postaráno, takové pochvaly totiž musí zahřát u srdce opravdu každého.

Další články

Načítám