Hlavní obsah
Článek

Alice Bendová (50) opět poškádlila své fanoušky v bikinách. Herečka výrazně zhubla, jejím cílem je celkem 15 kilo dole. Už teď vypadá skvěle, zhubla na bříšku i na bocích, její hlavní přednost jí však zůstala.

„Jak to děláte, že vám po zhubnutí nejdou dolů prsa, to já je mám po zhubnutí dole jako první,“ zeptala se jí jedna ze sledujících. Svou odpovědí Alice pobavila: „Drží to plavky,“ napsala a doplnila smajlíky.

„Alice, jste samice, Topol (hereččin partner, pozn. redakce) musí být úplně hotovej,“ reagoval pro změnu jeden z mužů. „Je hotovej, ale z toho, co jsem za pako,“ odpověděla opět se smíchem Bendová.

Pravdou je, že na svůj věk Alice nevypadá. „Jsem ráda, že jsem se padesátky dožila. Že mám o pár vrásek víc, níž prsa, větší zadek… Je to život,“ nedělala si výjimečně legraci. „Ano, jsem v přechodu. Bojovat s tím nejde. Je to na začátku, ale cítím změny. Někdy mi není dobře. Nedokážu pocit přesně pojmenovat. To, že se zpotíš jak dveře od chlíva, a říkáš si, jestli to není proto, že je prostě vedro. Ale najednou nikomu vedro kolem není. Tak si říkáš, aha, to je ono. Je to nepříjemný, ale není to nic, z čeho by se člověk měl hroutit,“ řekla Super.cz.

Další články

Načítám