Hlavní obsah
Článek

Na dovolenou do Turecka vyrazila moderátorka Alex Mynářová s celou rodinou. A i když její postava podle ní nebyla ideální, snímkem v plavkách i tak potěšila své fanoušky.

Na sluníčko, koupání v moři a pobyt all inclusive se Alex těšila už před pár dny. „Odskočila jsem si k Turkovi,“ pochlubila se Mynářová z dovolené, ze které je stejně jako její synové Vratislav a Viktor nadšená. Své fanoušky neochudila ani o střípky z pobytu, kde předvedla svou figuru.

A to se před pár dny svěřila, že má pár kilo nahoře. „Když mi šaty nejsou, nevejdu se do nich, stresuje mě to a začnu s tím něco dělat. A to je zrovna teď, protože mám čtyři kila navíc. Není to tolik vidět, protože se to rozloží, ale váha mluví jasně,“ svěřila se Super.cz Mynářová, která chodí do společnosti vždy dokonale upravená.

Pár kilo navíc ale nešlo poznat nejen v šatech, ale ani v plavkách. Ve fialových bikinách totiž předvedla štíhlou figuru a krásné opálení. Z toho, že nemá aktuálně svou váhu, si tak moderátorka rozhodně nemusí nic dělat. „Stále top postava,“ vysmekl jí poklonu jeden z fanoušků. „Užívejte pohody a sluníčka. Moc vám to sluší, Alex,“ stálo v další z mnoha zpráv, které Mynářová dostala.

Další články

Načítám