Hlavní obsah
Článek

Brazilská topmodelka Alessandra Ambrosio (43) spojila v neděli příjemné s užitečným a vyrazila s přáteli na pláž, aby si zahráli volejbal. Proti tomuto nápadu zřejmě nic nenamítali především pánové mezi přítomnými turisty, kterým tak jedna z nejslavnějších modelek světa přichystala zajímavou podívanou.

Dvojnásobná maminka oblékla na kalifornskou pláž vysoce vykrojené pastelově zelené plavky, ty odhalily její pevnou postavu, která jako by se od dob přehlídek ani trochu nezměnila. Zpod plavek vykukovalo také jediné tetování, o němž se ví, že jej má. Jde o malou kočičku na půlměsíci s hvězdou na jejích hýždích.

Alessandra, která byla po své krajance Adrianě Limě nejdéle sloužícím andílkem u Victoria’s Secret, si kromě volejbalu na pláži střihla i kratší cvičební sestavu a dala jasně najevo, že pohyb k jejímu životnímu stylu neodmyslitelně patří.

Kráska, která má ze vztahu s bývalým partnerem Jamiem Mazurem šestnáctiletou Anju a jedenáctiletého Noaha, to má v posledních letech s muži trochu divoké. Poté, co se loni rozešla po dvou letech s modelem Richardem Leem, začala být spojována s brazilským obchodníkem Marcusem Buaizem, ale ani tento románek nevyšel.

V létě se pak objevila během dovolené na Ibize ve společnosti irského podnikatele Alexandera Smurfita, jehož tatínek Sir Michael Smufrit podniká v obalovém průmyslu a jeho jmění je odhadováno na 400 milionů dolarů. O devětatřicetiletém fešákovi se začalo mluvit jako o jejím partnerovi, ovšem od té doby společně nikde nebyli vyfotografováni, a tak je otázka, zda vůbec někdy pár tvořili.

5
fotek

Další články

Načítám