Hlavní obsah
Článek

Brazilská topmodelka Alessandra Ambrosio (43) si jako svou letní dovolenkovou destinaci vybrala proslulý španělský ostrov, který prý nikdy nespí. Na Ibizu vyrazila nedlouho po údajném rozchodu s přítelem Richardem Leem, ale jak se zdá, bývalý andílek Victoria’s Secret se tím příliš netrápí a užívá si singl života naplno.

Alessandra si o víkendu užívala společnost pohledného syna podnikatele Sira Michaela Smufrita Alexandra. Devětatřicetiletý fešák dováděl s topmodelkou v moři a se zaujetím sledoval, jak se před ním nakrucuje na mořském mole stejně jako kdysi na tom přehlídkovém.

Bikiny přitom měla sexy Brazilka vskutku úsporné, spodní díl střihu string doplnila o podprsenku bez ramínek, a tak úpravou plavek strávila notnou část odpoledne.

Alexander, který se rovněž věnuje podnikání, a to konkrétně v Monaku, jí byl ale neustále připraven pomoci. Gentlemansky jí například podával ruku, když se pokoušela vylézt z vody na molo. Jeho obdivné pohledy si přitom maximálně užívala. Tatínek Alexandera Michael Smurfit figuruje v mezinárodním obalovém průmyslu a jeho odhadovaný majetek je okolo 400 milionů dolarů.

Další články

Načítám