Hlavní obsah
Článek

Modelka, moderátorka a někdejší misska Alena Šeredová (46) se loni provdala za dědice automobilky Fiat Alessandra Nasiho (50). A jak to tak vypadá, v manželství jim to skvěle klape. Půvabná brunetka si nyní s rodinkou užívá na Mallorce, kde se sluní na lehátku a užívá si parádní relax nejen se svým miliardářem, ale i dětmi.

Na dovolené nechybějí ani její dva synové, které má z manželství s italským fotbalovým brankářem Gianluigi Buffonem. Louis Thomas (16) i David Lee (14) se s maminkou i svou sestřičkou Vivienne (4) zvěčnili na společné fotce. Na dalších snímcích nechybí ani Alessandro, jenž s dětmi dovádí v bazénu.

A nechybí ani společné zamilované foto s Alenou Šeredovou. „Já a ty, miluje tě,“ rozněžnila se na sociální síti kráska, jež se za Alessandra vdala loni v červnu na Sicílii. Zatímco Šeredová se vdávala podruhé, pro Alessandra to byla svatební premiéra.

„Myslela jsem, že budu v pohodě žít sama, ale pak přišla moje láska. A měl vytrvalost a trpělivost,“ pochvalovala si Šeredová svého novomanžela, s nímž jí to perfektně klape.

Související témata:
Alessandro Nasi

Další články

Načítám