Hlavní obsah
Článek

V Česku panují tropické teploty a většina lidí hledá stín a místo, kde si od spalujícího horka na chvíli odpočine. Stejně tak i Alena Schillerová, která ale ani v parném létě neztrácí smysl pro humor.

„Uhodnete, kde jsem?“ ptala se u nejnovějšího snímku na Facebooku bývalá ministryně financí. Banální hádankou rozpoutala něco neuvěřitelného.

„Je asi úplně jedno, kde člověk je. Ale na paní Alenu se dá aspoň koukat. Názory máme na ni každý jiný,“ shrnula vše Denisa v následné diskuzi. „Omládla jste, moc vám to sluší,“ nechala se slyšet nadšená Petra.

„To asi jen tak někdo nepozná, ale vypadáte, Alenko, skvěle, sluší vám to,“ uvedla Veronika. „To nevím, ale sluší vám,“ nechala se poddat Stánina. „Tady by se hodila spíš otázka: Uhodnete, kdo jsem? Moc vám to tu sluší. Nějak jste nám omládla,“ nešetřila superlativy Hana.

„Neuhodnu, ale moc vám to sluší,“ reagoval na otázku Schillerové Filip. „Jste asi v Brně, zkusila to Hana. „Přiznávám se, neuhodnu kde jste. Ať jste kdekoli, tak si to hlavně užijte. Fotka moc pěkná,“ doplnil Roman.

Další články

Načítám