Hlavní obsah
Článek

Sblížení mezi herci během natáčení není ničím výjimečným. Přihodilo se to dokonce i Jonu Cryerovi (59) a Demi Moore (61), když spolu natáčeli komedii Žádná maličkost. Románek, který se mezi nimi odehrál před čtyřiceti lety, sice neměl dlouhého trvání, ale Demi se o něm rozpovídala i ve svých memoárech.

„Krátce jsme spolu chodili, když jsme natáčeli film Žádná maličkost, ale myslím, že konkrétně naše aférka byla vlastně docela malá,“ prozradil v sobotu herec pro magazín People. „Už se potýkala s problémem s drogami. Netušil jsem to až do doby, kdy jsme měli pár týdnů před koncem natáčení,“ dodal.

Herečka podle její knihy z roku 2019 nastoupila na léčení, a to během natáčení filmu z roku 1985 Eliášův oheň na žádost režiséra filmu Joela Schumachera. Nadobro se ovšem návykových látek nezbavila a pomoc v léčebně znovu vyhledala v roce 2012.

Moore zároveň ve své knize uvedla, že si myslela, že byla Jonovou první sexuální partnerkou, což Cryer později se vší úctou ke své bývalé partnerce a kolegyni vyvrátil. „Jsem si jistý, že bylo zcela oprávněné, že učinila tento předpoklad na základě úrovně mých dovedností (a ohromeného výrazu ve tváři), ale ve skutečnosti jsem přišel o panictví na střední škole,“ napsal kdysi v reakci na hereččino tvrzení na Twitteru.

„Ale má pravdu v té věci, že jsem z ní byl naprosto unešený, a to v době, která pro ni byla problematická. Necítím k ní nic než náklonnost a rozhodně ničeho nelituji,“ doplnil herec, který se zapsal do pamětí všech hlavně jako Alan Harper v seriálu Dva a půl chlapa.

Nyní něco podobného zmínil Cryer i pro People, když uvedl: „Byla neuvěřitelně charismatická a měla mnohem lepší přehled o podnikání než já. Znala každého ve městě, ale oba jsme byli opravdu nervózní z toho, že máme ve filmu své první hlavní role. To, co na ní bylo vždycky skvělé, byla ta neuvěřitelná kombinace zranitelnosti, houževnatosti a krásy,“ vysekl Cryer poklonu Moore.

Související témata:
Jon Cryer

Další články

Načítám