Hlavní obsah
Článek

Občas se to stane i velkým hvězdám a na stejnou akci zvolí totožné šaty. Tentokrát sice nešlo o jedny a tytéž, ale s ohledem na barvu, střih a především i výrazný přehoz s peřím se zdály být na udílení cen Emmy zpěvačka Rita Ora a herečka Eiza González „jako přes kopírák“. Společně se ovšem před fotografy, jak to mnohdy stejně oděné dámy již v minulosti udělaly, tentokrát neobjevily.

Obě krásky na 76. ročník udílení televizních cen do prostor umělecké scény v Los Angeles Peacock Theatre zvolily róbu ve světle růžovém odstínu. Odvážnější variaci tentokrát kupodivu vynesla herečka ze seriálu Od soumraku do úsvitu či filmu Baby Driver, která kromě svých rolí proslula i románky s několika slavnými kolegy, například s Joshem Duhamelem, Timothéem Chalametem či Jasonem Momoou.

Decentnější model tak na sobě měla Rita, která bývá v posledních letech kvůli svému odívání spíš terčem kritiky. Zpěvačka hitů How We Do Party či For You si totiž oblíbila trend průsvitných materiálů, který se na výsluní drží už třetím rokem, a právě Rita jej mnohdy pojímá způsobem, který postrádá jakýkoli vkus a eleganci.

A světe, div se, tentokrát to byla právě Rita, koho nejen fanoušci, ale i čtenáři zahraničních médií chválili. Dokonce většině se její pojetí modelu líbilo víc než to od Eizy. „Ritě se to povedlo lépe a její peří nevypadá tak lacině,“ míní jeden ze čtenářů. „Šaty Rity jsou krásné ve srovnání s těmi ošuntělými, co měla na sobě ta druhá,“ nepáral se s hodnocením další.

„Konečně to Rita pochopila a oblékla se,“ míní jiný čtenář, načež další konstatuje: „Může mi prosím někdo vysvětlit, proč se některé ženy stydí být v blízkosti jiné ženy v podobném oblečení? Když vidím jinou ženu oblečenou jako já, obdivuji její dobrý vkus.“

Další články

Načítám