Hlavní obsah
Článek

Agáta Hanychová (39) měla v pátek perný den. Hned ráno odevzdávala svou dceru Rozárku jejímu tatínkovi Jaromíru Soukupovi (55). Tentokrát k předání došlo, situaci zjevně pomohla i přítomná mediátorka.

Jaromír Soukup si pro dceru přijel bez své přítelkyně Evy Feuereislové (34) alias Plastic Queen, která na Agátě nenechává nit suchou. Influencerka ale netušila, že ještě odpoledne dojde k jejich nečekanému setkání.

Agáta totiž společně s Ornellou Koktovou a svým manželem Mirkem Dopitovou nechyběla na kosmetickém veletrhu v pražských Letňanech, kde představovala produkty své značky.

Zdánlivě nudnou reklamní akci, na kterých se běžně neděje nic kontroverzního, ale narušila právě Eva Feuereislová, jež pro změnu úřadovala na jiném stánku. Ač je letňanská hala poměrně rozlehlá, určitě „náhodně“ a zcela bez jakýchkoliv zlých úmyslů, prošla kolem Agátina stánku, kde se zdravila se svým kamarádem.

Agáta vrhla na Evu, která tvrdí, že chodí s Jaromírem Soukupem, drsný pohled, na rvačku ale naštěstí nedošlo a v klidu zůstal i jindy bojovný Mirek Dopita. Vystrašená Agáta ale pro jistotu zburcovala ochranku, to už ale bývalá účastnice VyVolených zmizela ke svému stánku a mumraj kolem Agáty skončil stejně rychle jako začal.

Další články

Načítám