Hlavní obsah
Článek

Agáta Hanychová (39) se poprvé vyjádřila k drsné rvačce, která se v pondělí večer odehrála mezi jejím mužem Miroslavem Dopitou (40)Jaromírem Soukupem (55). Podle ní měl celou potyčku vyvolat expartner Soukup, přičemž Dopita následně bránil rodinu.

Potyčka mezi Dopitou a Soukupem se odehrála v pondělí krátce po 19. hodině před domem Hanychové v pražském Suchdole. „Ano, po 19. hodině došlo k potyčce v uvedené ulici. Okolnostmi tohoto případu se budeme dále zabývat,“ potvrdila redakci Super.cz incident mluvčí PČR. Starší z mužů, tedy Soukup, měl po rvačce skončil v nemocnici. „Naše rodina byla napadena. Jsem nyní na policii. Všichni jsme zhrouceni,“ uvedla Hanychová k incidentu. Soukup se k celému incidentu vyjádřil pro změnu takto: „Nyní podnikáme veškeré právní kroky k ochraně mé osoby vůči Miroslavu Dopitovi,“ napsal Super.cz bývalý mediální magnát. Agáta se nyní k celé záležitosti vyjádřila na svém instagramu, kde zveřejnila obsáhlé prohlášení.

„Vážení sledující, včera ve večerních hodinách došlo v našem domě k incidentu mezi mým manželem, Mirkem Dopitou, a Jaromírem Soukupem. K této věci jsme nechtěli cokoliv sdělovat. Vzhledem k tomu, že se v mediálním prostoru již objevily zprávy, že můj manžel Mirek měl napadnout pana Jaromíra Soukupa, jsme nuceni se k této situaci vyjádřit a tuto zprávu dementovat,“ zní na úvod.

„K celé věci i uvádím pouze to, že to byla naopak naše rodina, která byla napadena, a Mirek ji jen bránil. Celá situace je nám nesmírně líto a žádáme všechny, zejména pak média, aby respektovali zájmy naší rodiny a dali všem účastníkům prostor, který naše rodina potřebuje, aby se s touto náročnou a složitou situací mohla vyrovnat. Jsem v prvé řadě matka, která se musí postarat o svoji rodinu,“ dodala.

„Současně bych chtěla poděkovat všem policistům a záchranářům, kteří u nás zasahovali, za jejich profesionální přístup a perfektně odvedenou práci. Včerejší událost je předmětem policejního vyšetřování, do kterého nehodlám jakkoli zasahovat a tak se k věci nebudu na základě doporučení mého právního zástupce již dále vyjadřovat. Věřím, že Policie České republiky celou situaci důkladně prověří a vyvodí z ní náležité závěry. Panu Soukupovi nepřeji nic zlého a naopak mu přeji brzké uzdravení,“ uzavřela Agáta, která u příspěvku pro jistotu omezila možnost komentování.

Další články

Načítám