Hlavní obsah
Článek

Celé podzimní prázdniny si Agáta Hanychová (39) představovala úplně jinak. Do poslední chvíle věřila, že na dovolenou odletí celá rodina. Nejmladší dcera Rozárka nakonec zůstala u svého otce, podnikatele Jaromíra Soukupa (55). Influencerka s tím nemůže nic dělat, jde o rozhodnutí soudu. Navíc vztahy s expartnerem jsou po nedávném incidentu na bodu mrazu, a tak nějak vylučují případnou domluvu a kompromis.

„Vyjádřím se, ale vydržte. Musím vše rozdýchat,“ oznámila na sociální síti modelka, která do poslední chvíle věřila, že poletí celá její rodina. Z plánované idylky však sešlo. Což o to, konat se bude, bude ale chybět velmi důležitý člen výpravy.

„Odlétáme bez Rózy. Proč? Protože roční dítě ve střídavé péči má podle rozhodnutí soudu povinné školní prázdniny i ředitelské volno,“ podivovala se s tím, že prázdniny tráví u otce. A přes to nejede vlak ani neletí letadlo, v jejím případě.

„Přijde vám to na hlavu? Mně taky. Ještě pět let do školy chodit nebude, ale jako batole musí respektovat rozhodnutí ministerstva školství a soudu. Právo je kulatý a dá se točit všemi směry. Ach jo,“ povzdechla si a neodpustila si rýpnutí do „některých rodičů“. Dost možná tím myslela i někdejšího šéfa televize Barrandov, v jehož moci jistě bylo Rozárku pustit i mimo soudem daný termín. Na druhou stranu, pokud se tak nestalo, asi k tomu měl nějaké důvody.

„Lidskost a zájmy dítěte jsou u některých rodičů na poslední koleji,“ nechala se slyšet s tím, že děkuje všem za podporu a zájem. Při té příležitosti si ještě posteskla, že parádní baby hotel si nejmladší dcera neužije.

„Mám ještě dvě děti, kterým se to budu snažit udělat hezké,“ dodala posmutnělá Hanychová.

4
fotky

Další články

Načítám