Hlavní obsah
Článek

Na slávě zlatých hokejistů se ve finále kousek svezla i Agáta Hanychová (39). Vyrazila do víru velkoměsta, kde potkala zlaté hochy z mistrovství světa. O společnou fotku s Davidem Pastrňákem (28) a Martinem Nečasem se tak nemohla nechat připravit.

„Normálně bych se styděla za hvězdami přijít. Ale ten bulvární hon, co se děje, je opravdu za mě moc. Děkuju za fotku a je mi vás líto. Jeden večer mistři a druhý večer se snaží najít jakoukoli špínu,“ rozohnila se influencerka, která se v baru vyfotila s Pastrňákem a Nečasem.

„Hledá se nový táta? Je mi kluků líto, teď se kdejaká špína snaží zviditelnit,“ reagovala v diskusi pod fotkou na Facebooku Dorota. Na Instagramu měli lidé smůlu, tam si Agáta komentáře pro jistotu vypnula. Zřejmě správně vytušila, že by nemusely být nutně jen pochvalné.

„Teď za nimi chodí všichni a ze všech stran. Mají to kluci náročné,“ nechal se slyšet Jiří.

„Na Pastu špína není. Má krásnou partnerku a mimčo jak z katalogu,“ zhodnotila to Romanettta.

„Myslela jsem to tak celkově, že je to hrozný, co se kolem hokejistů vyvrbilo,“ řekla nám Agáta, která se momentkou z restaurace Katr nechtěla dál moc zabývat. Už nám nestihla ani říct, proč označila jen Pastu, zatímco jeho spoluhráče opomněla.

„Jdu točit s bráchama, nemám čas,“ dodala ještě zaneprázdněná Hanychová.

Další články

Načítám