Hlavní obsah
Článek

Pár týdnů po návratu z Bali už se Agáta Hanychová (39) na každém kroku nemodlí a nestaví oltáříčky. Vše se vrátilo do starých kolejí a řeší se celkem přízemní věci. Třeba make-up a líčení.

„Nevadí, že už se nebudu nikdy malovat? Je léto a já všechno v … mám,“ napsala si na Instagram a vše doprovodila výmluvnou momentkou.

Bohužel nějak zapomněla na své obočí a umělé řasy, které až tak úplně přirozené nejsou. Nebo se snad nepočítají? Dámy, které influencerku sledují, si to rozhodně nemyslí.

„Líbí se mi všechny české i italské VIP, když píšou, jak jsou nenamalované, přirozené, zrovna se vzbudily. Téměř všechny mají umělé řasy, nakreslené obočí, přilepené vlasy, napíchané ksichty. Není na tom vůbec nic špatného, jenom prosím nedělejte z normálních lidí debily,“ rozhořčila se v následné diskuzi Jarmila.

„No, umělé řasy, permanent obočí a filtr, já to přežiju,“ smála se Donna, která si také všimla, že s tím (ne)líčením sebe sama to nebude tak horké. „Tak pro někoho už to, co máte na obličeji, znamená být namalovaná,“ poznamenala Veronika.

Není to poprvé, jistě ani naposledy, co Agáta pustila do světa něco, co se jí záhy vrátilo i s úroky a úplně jinak, než původně zamýšlela. Jí samotné to ale vrásky nedělá. A i kdyby ano, má armádu filtrů, díky nimž omládne i bez líčení.

Další články

Načítám