Hlavní obsah
Článek

Albánie promine, ale až teprve Bali Agátu Hanychovou (39) nadchlo. Fotky, které postuje na sociálních sítích, berou dech a fanoušci nevycházejí z údivu. Něco tak pěkného u ní už dlouho neviděli.

„Netřeba slov. Už chápu, proč se lidi po Bali změní,“ zamyslela se influencerka, když se svým manželem zavítala k magickému vodopádu, který je posvátným místem. A taky magnetem na turisty. Takže spolu se svým chotěm Mirkem Dopitou nemohla chybět.

„Jako ještě chvilku tady a praskne mi srdce tou nádhernou!“ napsala na Instagram k fotce, na níž pózuje v rudých šatech na houpačce nad vodní hladinou s nádherným výhledem na okolní bujnou vegetaci a palmové háje.

„Nádherné foto, Agáto, jste jak vlčí mák,“ vzkázala jí nadšená Danča. „Nekrásnější fotka ever,“ zasnila se Sněhurka. „Tak to je úžasná fotka,“ doplnila Věrka.

Faktem je, že snímkem se Hanychová dost vymyká tomu, co na Instagram doteď dávala. Rudé šaty s dlouhou vlečkou trochu připomínají róbu legendární Droběny v podání Heleny Růžičkové, to ale vůbec nevadí, s ohledem na to, že influencerce přece jen lépe padnou.

Není pochyb o tom, že tropický ráj Agátě svědčí, a když ji sem Mirek vzal, udělal to nejlepší, co mohl. Bali má na bývalou modelku zázračný vliv, a když mluví o tom, že se vrátí jako nový člověk, nezbývá než věřit tomu, že tomu tak bude.

A můžeme hádat, zda do Česka přiletí nová Helena Houdová nebo třeba přehodnotí svoje plány na (ne)rozšíření rodiny. A vrátí se v očekávání. Fanoušci by jistě byli nadšení!

Další články

Načítám