Hlavní obsah
Článek

Krutý návrat do reality čekal na Jennifer Lopez (54) po jejím pobytu v Evropě. Její manžel Ben Affleck (51) si totiž měl v době její nepřítomnosti odstěhovat z jejich společného domu věci. V poslední době byl také několikrát viděn, jak v obleku s kravatou vchází do budovy, kde se nachází kancelář jeho i Jennifer. Lidé už si podle očekávání domýšlejí nejrůznější scénáře, z nichž nejčastější je ten, že Ben s Jennifer a právníky řeší okolnosti rozvodu.

Naposledy byl herec takto oblečen, a navíc s kufrem a taškou, spatřen v pondělí, v ruce si nesl ještě ledovou kávu. Právě výlet do Evropy, kdy Jennifer po pařížském týdnu módy trávila ještě několik dní v Itálii, mohl být prý posledním hřebíčkem do rakve jejich manželství.

Luxusní megalomanské sídlo o dvanácti ložnicích a dvojnásobném počtu koupelen nyní obývá pouze Jennifer, ale manželé jej chtějí prodat, přičemž za něj požadují 65 milionů dolarů. Herec z Armagedonu si již před časem pronajal dům v Brentwoodu nedaleko svých dětí Violet (18), Seraphiny (15) a Samuela (12) a exmanželky Jennifer Garner, za který platí sto tisíc dolarů měsíčně.

A zatímco zdroj z hercova okolí hovoří o tom, že Ben chodí do své kanceláře každý den, protože se soustředí na práci, lidé si dělají vlastní závěry. Nejčastěji zmiňují, že Ben už jde podepsat rozvodové papíry nebo že se snaží na právníky udělat dobrý dojem. Někteří ovšem také zmiňují, že mu odloučení od manželky sluší, a další si všimli, že herec vypadá jako pilot cestou na svůj let…

Další články

Načítám