Hlavní obsah
Článek

Na konci letošního roku to budou dva roky, co se moderátorka Adela Vinczeová (43), dříve Banášová, stala maminkou. S manželem Viktorem Vinczem se dočkali vytouženého syna, kterého adoptovali. Až letos se chlapečkem poprvé pochlubili, adopce totiž byla stále v procesu.

Dnes už jsou s malým Maxíkem oficiálně rodina. A slovenský pár by se nebránil ani dalšímu dítěti. Rodičovské povinnosti si oba užívají a přivítali by do rodiny s otevřenou náručí dalšího potomka. „Jsme v takovém stavu, že pokud se stejné matce narodí další dítě, budou prioritně volat nám, protože je tam snaha o propojení sourozenců,“ svěřil se slovenský moderátor pro cas.sk.

Další adopce však zatím není na pořadu dne. „To se ale ještě nestalo, takže druhé dítě nemáme a uvidíme, jestli se to vůbec stane, protože nemusí. Zvažovali bychom to pouze tehdy, kdyby k situaci došlo. Nic nelze předvídat,“ dodal známý moderátor.

Vychovávat dvě děti by znamenalo také velké změny v jejich pracovních povinnostech. Slovenský moderátor totiž ke své práci začal před časem také pilotovat Boeing 737. „Ta myšlenka, že bychom spojili sourozence, tady je, ale bylo by to nesmírně náročné. Museli bychom mnoho věcí zrušit, kdo ví, jestli bych mohl létat, jestli bychom mohli tolik točit atd. Ale není to vyloučené, takže uvidíme, co bude,“ dodal manžel Adely Vinczeové.

Další články

Načítám