Hlavní obsah
Článek

Seskupení letošní poroty StarDance budou diváci oblíbeného pořadu zřejmě řešit víc než samotné tance. To, že v pořadu po 12 sezonách poprvé chybí Zdeněk Chlopčík (67), nemohou překousnout. Na sociálních sítích nekritizují od soboty nic jiného. A Jan Tománek (53) dostal od diváků pořádně studenou sprchu.

Pod jednotlivými tanci letošních soutěžících se diváci ve velkém vyjadřují jen k tomu, že chtějí Zdeňka Chlopčíka zpět. Ve vysílání, které měla po prvním díle na starosti Tereza Kostková, tak jen hrstka pochválila, jak to moderátorce ten večer slušelo, ostatní pak nešetřili kritikou na Tománka.

Divákům se nelíbí to, jak se vyjadřuje, a také že bere slovo ostatním dvěma porotcům Tatianě Drexler (61)Richardu Genzerovi (57). „Musím souhlasit s dalšími komentáři, pan Tománek opravdu hodnotí úplně mimo. Sáhodlouhý monolog, který vlastně nikomu nic neřekne, navíc působí hrozně nadřazeně a povýšeně. Přitom když sám soutěžil, žádné terno to nebylo,“ stojí v jednom k komentářů na instagramu StarDance.

„Nikdo nechápe vyšoupnutí Chlopčíka. A už vůbec nikdo nechápe kecy Tománka. Vždyť to bolí všechny. Ach jo, tohle se StarDance nepovedlo,“ stojí v další zprávě. „Prosím, ať pan Tománek trochu krotí tu svou sebestřednost. Rád se poslouchá, ale musí nechat adekvátně mluvit i ostatní porotce,“ napsala jedna z divaček.

Fanoušci už od soboty ve velkém zvolávají, že chtějí petici na to, aby se Zdeněk Chlopčík vrátil do poroty. „Petici za návrat Chlopříka,“ napsala jedna z divaček. „Energie pana Chlopčíka prostě chybí,“ hlásají diváci. „Nemohli byste ho prostě vrátit do poroty?“ prosí někteří. A věta „vraťte nám Chlopčíka“ bude zřejmě heslo letošního ročníku StarDance.

Toho se chytl i známý grafik Tomáš Břínek známý jako TMBK. Na sociální síti umístil fotografii budovy České televize, na které je nasprejováno „vraťte nám Chlopčíka“. A většina jeho fanoušků s vtipem naprosto souhlasí.

Jan Tománek to v letošním ročníku nebude mít lehké. Televizní diváky si bude muset během následujících večerů získat. Nutno říct, že hodnocením Oskara Hese si v prvním kole příliš nepomohl. „Sice je váš potenciál obrovský, ale zatím jste mě nepřesvědčil,“ prohlásil Tománek na adresu favorita letošního ročníku a diváky ještě více nadzvedl ze židle.

6
fotek

Další články

Načítám