Hlavní obsah
Článek

Paulina Bošková a Honza Mrkous z Love Islandu učinili nejen velký vztahový krok, ale také odvážné životní rozhodnutí. Hrdličky se těší z nového hnízdečka lásky v zahraničí. Co je k stěhování přimělo? Záchrana vztahu.

Cesta Honzy a Paulíny ze třetí série Love Islandu skončila těsně před branami finále. Dvojice si sice neodnesla výhru ani umístění, na rozdíl od valné většiny párů jim láska ale vydržela i po návratu do Česka. Zanedlouho oslaví první společný rok, za který už stihli učinit řadu velkých, nejen vztahových, ale i životních kroků. Jak Honza s Paulinou prozradili v rozhovoru pro Super.cz, přesunuli se do zahraničí.

Honza se po návratu z ostrova vrátil ke své práci v Lisabonu, díky čemuž jako pár museli realizovat zásadní rozhodnutí, co bude dál. Vztah na dálku? „Řekli jsme si, že vztah na dálku, to by nám nechutnalo. Zkusili jsme to na měsíc,“ říkají. Časté odloučení nepřicházelo v úvahu, Paulina se proto za svou polovičkou přestěhovala.

„Vzhledem k tomu, že mohu pracovat online, tak mohu být s ním a mohu pracovat na dálku. Budu tam s ním,“ dodala Paulina. „Teď vyjíždíme 13. září do Lisabonu a budeme tam až do května. Byli jsme tam už minulý rok, takže jedeme už na místo, kde to známe,“ říkají.

Další články

Načítám