Hlavní obsah
Článek

Má pořád figuru jako dvacítka a recept na to má jednoduchý. Vyhýbá se cukru. Cukroví ale na Vánoce topmodelka Eva Herzigová (51) peče. „I když už ne dvanáct druhů, jako jsme dělávaly doma s maminkou‚“ řekla Super.cz.

„Děláme doma slepované, do kterého cukr nedáváme, i když tím moučkovým ho sypeme. A museli jsme řešit to, že višňovou marmeládu, která do něj patří, přestali vyrábět. Takže ji musí moje maminka dělat sama,“ svěřila, kterému cukroví dává přednost.

Letošní přípravu Vánoc ovšem Eva nechala na partnerovi Gregoriovi Marsiajovi. „Řekla jsem manželovi, že když neozdobí stromeček a nenakoupí dárky, tak prostě Vánoce nebudou. Mám spoustu povinností, pořád někam létám,“ vysvětlovala.

To, že je pořád aktivní i na přehlídkových molech, jí schvaluje i její rodina. „Maminka je můj největší fanoušek a říká, že je na mě hrdá. A já si myslím, že tím povzbudím i další holky v mém věku. V pětatřiceti život nekončí,“ domnívá se Herzigová, která v našem videu promluvila i o svých synech.

3
fotky

Další články

Načítám