Hlavní obsah
Článek

Na premiéře nové akční komedie nebyla tentokrát o známé české tváře nouze. Místo odpočinku u vody si slavnostní uvedení filmu Deadpool & Wolverine nenechaly ujít hvězdičky z reality show, ale ani osobnosti, které se v showbyznysu pohybují už několik let.

Na obrazovce tak diváci kupříkladu pravidelně vídají herečku Ha Thanh Špetlíkovou. Půvabná sestřička z Ordinace v růžové zahradě 2 dorazila na červený koberec ve slušivých růžových šatech pod zadek. Na mini vsadila i herečka a modelka Karolína Krézlová (37) a sexy rudou sukni si v parných letních dnech oblékla zpěvačka Elizabeth Kopecká (30).

Lejla Abbasová (44) vzala do kina na filmovou novinku svého nejstaršího syna Davida, kterého má s bývalým partnerem Michaelem Kocábem. Moderátor Honza Musil (57) si uvedení akčního snímku nenechal ujít se svým partnerem a muzikálový zpěvák Ondřej Bábor dorazil do kina se svou manželkou.

K nepoznání pak mezi hosty byla zpěvačka Sharlota (28). Ta na premiéru tentokrát zvolila klučičí styl a v džínovém outfitu by si ji opravdu kdekdo mohl splést s chlapcem. Kdo další se na filmové novince objevil, se podívejte v naší galerii.

Další články

Načítám