Hlavní obsah
Článek

Fotkou v bikinách už zřejmě své fanoušky Hanka Kynychová (56) jen tak neuspokojí. Cvičitelka je známá tím, že nemá problém s nahotou a své vytrénované tělo ráda odhalí. A na částečně odhalené křivky si tak evidentně své obdivovatele naučila.

Kynychová zatoužila být na slunci a u vody, vzhledem k tomu, že je stále v pracovním kolotoči, fotku v bikinách tak vytáhla ze svého archivu. Setkala se jako vždy s obdivnými komentáři, pro některé její fanoušky to však bylo málo.

„A teď bez plavek, stejně jen tíží,“ napsal jí jeden z fanoušků, který by rád známou cvičitelku viděl v rouše Evině. „Nádhera, navíc v pěkném provedení, a Hanka opět boduje,“ napsal jí další ze sledujících.

Je známo, že Kynychová se na sociálních sítích ráda prezentuje svým tělem. Není se čemu divit, když na sobě stále maká a podařilo se jí také shodit pár kil, která ji trápila. „Když jsem na váze viděla třiašedesát, modlila jsem se, aby to dál nepostupovalo. Naštěstí se to zlomilo a vrátila jsem se na svoji původní váhu sedmapadesát kilo,“ svěřila se Super.cz cvičitelka.

Vedle pravidelného pohybu má Hanka Kynychová ráda saunu. Hned po snímku v bikinách odhalila svůj dekolt po saunovém rituálu a zčásti tak vyslechla své obdivovatele. Spodní prádlo totiž na focení opět někde zapomněla.

Související témata:

Další články

Načítám