Hlavní obsah
Článek

Pierce Brosnan (71), který i po sedmdesátce patří bezesporu k nejcharismatičtějším hollywoodským hercům, má se svou druhou manželkou Keely Shaye Smith dva již dospělé syny. A právě unikátní snímek s třiadvacetiletým Paridem a o čtyři roky starším Dylanem se objevil k příležitosti nedávného Dne otců na Instagramu Keely.

Ze snímku, na němž po boku usměvavého herce, který je pro mnohé dodnes tím nejlepším filmovým představitelem agenta Jamese Bonda, je jasně vidět, že oba synové otce přerostli. A ne o málo. Samotný rodák z Irska přitom měří 186 centimetrů a mezi herci tak patří k nejvyšším. Především starší Dylan se angažuje v modelingu a měří ještě o deset čísel víc než jeho táta.

Šedesátiletá Keely Shaye, která s Piercem oslaví za dva měsíce 23. výročí svatby, se rovněž podělila o jeden společný snímek s manželem a přidala něžné vyznání. „Naplnil jsi naše životy nekonečnou krásou, zvědavostí, radostí a sluncem. Děkuji ti za všechnu tvou lásku, trpělivost, moudrost, nasazení a štědrost. Je to obrovské privilegium být tebou milována a vychovávat naše chlapce společně s tebou.“

Brosnan si po svatbě s první manželkou, australskou herečkou Casandrou Harris, osvojil její dvě děti Chrise (51) a dnes již zesnulou Charlotte, která podlehla stejně jako její maminka rakovině vaječníků. Herec se s Chrisem bohužel odcizili poté, co si Chris nechtěl nechat pomoct v době, kdy sešel na scestí. V jeho životě bohužel převládla závislost na drogách včetně kokainu a heroinu. Se svou první ženou má Brosnan ještě syna Seana (40).

Další články

Načítám