Hlavní obsah
Článek

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný (43) prošel kvůli zápasu v Clash of the Stars výraznou proměnou. Jak se pochlubil pro Super.cz, shodil 14 kilogramů a nyní i vlasy. Co ho vedlo ke změně vizáže? „Chtěl jsem zapadnout v gymu!“ přiznává Novotný. Doma má ale tichou domácnost a nyní to dokonce vypadá, že veškerá příprava na souboj přijde vniveč. Zdá se, že jeho soupeř Aleš Bejr do klece nenastoupí.

Přípravu na zápas v Clash of the Stars vzal starosta pražských Řeporyjí skutečně vážně. Pavla Novotného čeká ani ne za týden premiéra v kleci, přičemž od doby ohlášení jeho zápasu s kontroverzním Alešem Bejrem (46) až doposud prošel výraznou proměnou. Jak prozradil v rozhovoru pro Super.cz během závěrečné tiskové konference k COTS 9, zhubl 14 kilogramů a nyní si oholil i vlasy. Proč? „Nebudu lhát. Já jsem to udělal jen pro to, abych zapadnul v tom gymu. Tam jsou všichni holohlavý, já jsem chtěl mezi ně zapadnout. Oholil jsem si hlavu, sám, žiletkou,“ vysvětluje. Manželku ale rozhodně nepotěšil, následovala tichá domácnost.

„Manželka to nesnáší. Má ráda, když jsem tzv. na hezkýho kluka. Tohle nesnáší, opravdu to nemá ráda. Dva dny se na mě schválně nedívala,“ přiznává Novotný. Jeho žena s rozhodnutím zápasit v Clash of the Stars nesouhlasí natolik, že se možná nedorazí podívat ani na samotný galavečer.

Nyní to navíc vypadá, že veškerá příprava přijde vniveč, souboj Novotný versus Bejr se možná neuskuteční. Po zmíněné tiskové konferenci k blížícímu se 9. turnaji hrozí Bejr organizaci i fanouškům, že do zápasu nenastoupí. Proč? Neustál zákulisní konflikt s profesionálním zápasníkem Alexem Cvernou - ten ho mimo kamery profackoval. Promotéři by však pro každý případ měli mít připraveného náhradníka.

Další články

Načítám