Hlavní obsah
Článek

Britská podnikatelka a televizní osobnost Caroline Stanbury je známá pro své účinkování v reality show Real Housewives Of Dubai či díky dávnému vztahu s princem Andrewem. Ten je ale již dávnou minulostí a Caroline je šťastně vdaná za výrazně mladšího manžela španělského původu Sergia Carralla. Možná částečně i kvůli svému muži, od kterého ji dělí bezmála dvacetiletý věkový rozdíl, nedávno podstoupila facelift. Když ji však manžel pár hodin po zákroku spatřil, neudržel emoce na uzdě.

Carrallo se podělil o své pocity ve videu na Instagramu, kde za svou drahou polovičkou přišel na pokoj, kde se zotavovala po zákroku. Když ji spatřil, zalily se mu oči slzami a nejinak tomu bylo i v momentě, kdy si svou ženu odvážel domů a sdílel se sledujícími více detailů.

Pohled na Caroline, která byla oteklá, měla celou ovázanou hlavu a podlitiny na tváři, pro něj byl srdcervoucí, jeho žena prý vypadala jako po autonehodě. Sám popsal, že to byl pravděpodobně jeden z nejtěžších momentů jeho života, když uviděl osobu, kterou miluje z celého srdce, jak trpí a jakou bolestí si prochází. Zároveň ale dodal, že ji bude vždy podporovat a pomáhat jí.

Nyní je však již Caroline z nejhoršího venku a se svým manželem už si dokonce užila i oslavy Dne díkůvzdání.

Související témata:
Caroline Stanbury

Další články

Načítám