Hlavní obsah
Článek

Gabriela Partyšová (46) je bezpochyby jedna ze stálic televize Nova. Charismatická moderátorka na sebe ale práskla, že přijala velkou výzvu. Čeká ji totiž zkoušení v divadle.

„Je to pravda. Já jsem už asi před čtyřmi lety nastudovala muzikál Královna Kapeska, hrála jsem tam královnu Katku. Přijala jsem tu roli a strašně si to užila. Začínali jsme v Divadle Hybernia, a potom jsme se přestěhovali do Karlína. Stejnou produkcí jsem nyní byla oslovena na muzikál s názvem Kapka medu pro Verunku. Je to pokračování toho původního muzikálu. Budu tam hrát s dobrými herci. Anička Slováčková má být moje alternace. Budu hrát roli Popelky. To si přeci přeje každá holka, být v roli Popelky,“ neskrývala své nadšení Gábina během rozhovoru pro Super.cz.

Není to tedy poprvé, kdy Gabrielu uvidíme v muzikálu. Televizní fanoušci se tak nemusejí obávat, že by svou oblíbenou tvář už nevídali na obrazovkách. Moderátorka tuto výzvu dokáže krásně skloubit s vysíláním.

A jak by se v tanci a ve zpěvu Gábina oznámkovala jako ve škole? „Já myslím, že tak dvojka. Já nejsem zpěvačka, která by se tím živila, ale chodila jsem na zpěv, a řekla bych, je to lepší průměr. Mám za sebou několik CD a ta cesta za nimi byla moc krásná. A před Vánocemi občas nazpívám nějakou písničku a udělám někomu radost a letos to taky plánuji,“ dodala se smíchem Gabriela Partyšová.

Další články

Načítám