Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Aneta Krejčíková (32) ukázala neuvěřitelně pevné a ohebné tělo. A také to, že má tanec v krvi.

"Moje sestra je vícemistryně republiky v latině a ve standardu. Asi nějaký potenciál, cit pro to mám. Tanec miluju od dětství. Ale s profi tanečnicí nemám nic společného," řekla Super.cz Aneta na finále Roztančeného divadla, kde byla jednou z tančících hvězd.

"Jen bych trošku vymazala nervy, které byly," dodala po svém vynikajícím výkonu Krejčíková. V sexy šatech předvedla také postavičku jako lusk. Aneta shazovala kila především kvůli seriálu Ulice a nyní vypadá fantasticky.

"Nejen kvůli Ulici, také pro můj pocit. Tři roky v kuse jsem byla těhotná a kojila jsem. Začala jsem přirozeně hubnout od té doby, co jsem přestala kojit. Jde to dolů dál," svěřila Super.cz herečka.

Během tanečních tréninků ale překvapivě kila dolů nešla. "Nevšimla jsem si, že by něco šlo dolů. Doplňuju to papáním. Na tréninky nebyl tolik čas. Rodina, práce, mám týden po premiéře v divadle. Bylo těžké vše skloubit dohromady," dodala herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám