Hlavní obsah
Článek

Už to má doslova za pár. Moderátorka Eva Hecko Perkausová (30) se brzy stane poprvé maminkou. V pátek ji diváci uvidí na televizních obrazovkách naposledy.

„Je na čase se rozloučit, nerada bych porodila v přímém přenosu,“ vtipkovala půvabná blondýnka. Ta už se na miminko moc těší, ale zároveň vyhlíží i svůj návrat.

„Už je nejvyšší čas se začít chystat na novou roli. Od moderátorského pultíku se mi bude na dočasnou dobu odcházet s těžkým srdcem, přece jen hlásit Hlavní zprávy, to je práce, která mě naplňuje a dobíjí mi baterky, což teď budu potřebovat víc než kdy jindy. Plánuji se vrátit hned, jak to bude možné a okolnosti mi to dovolí. Nyní je těžké určit přesné datum, hlavně aby vše dobře dopadlo,“ doufá moderátorka.

Roman Šebrle tak načas přijde o svou moderátorskou parťačku. Náhradnici za těhotnou Perkausovou už ale zná. „Pochopitelně jsme to diskutovali a pro Romana Šebrleho (49) máme atraktivní řešení. Roman už ho ví, brzy ho řekneme i našim divákům,“ nechal se slyšet šéfredaktor CNN Prima News Pavel Štrunc.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám