Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britská modelka Katie Price (45) miluje výstřednosti všeho druhu. Nejenom, že je závislá na plastických operacích, ale ještě si v létě nechala udělat další kérky, které společně se svými ženskými přednostmi s oblibou ukazuje v bikinách.

Naposledy se takto slunila u bazénu ve svém oblíbeném Thajsku, kde se z ní stala doslova chodící galerie. Před fotografy ale kromě tetování vynikla především její silikonová ňadra. Už pětinásobná mamina má asi neustále pocit, že jí ujel vlak, a proto se po četných porodech vrhla do náruče estetické medicíny.

Jak je ovšem vidět, Katie to možná až zbytečně přehání, protože v minulosti určitě vypadala mnohem lépe a patřila k žádaným sexbombám. Jako malá excelovala ve sportech, především v plavání a ježdění na koních. V pubertě ale našla zálibu v modelingu, kterému se začala věnovat už ve třinácti letech.

Později se několikrát objevila v magazínu Playboy i v jiných pánských časopisech, pozornost na sebe upoutala i v nejrůznější televizních show, jako například v Big Brotherovi. Vydala hned několik knih včetně autobiografie nebo knihy pro děti.

Ona sama je maminkou pěti dětí - má syny Harveyho (20), Juniora (17), Jetta (9) a dcery Princess (15) a Bunny (8). Třikrát rozvedená sexbomba neměla na chlapy nikdy moc štěstí. Momentálně je zasnoubená za potetovaného sympaťáka Carla Woodse, s nímž má ale vztah jako na houpačce a několikrát už se mluvilo o jejich rozchodu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám