Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ne vždy se zadaří. Televize Prima se v říjnu vytasila se zbrusu novou seriálovou novinkou Dobré zprávy. Seriál z prostředí televizního zpravodajství, kde hrají Denisa Nesvačilová (32), Natálie Halouzková (23) nebo fešák Vladimír Polívka (34), se ale neosvědčil tak jako seriálové trháky Slunečná či ZOO a televize už nepočítá s jeho dalším pokračováním.

„V současné době dokončujeme aktuální sérii seriálu Dobré zprávy. Příběhy hlavních hrdinů mají uzavřený děj a prozatím neuvažujeme o natáčení pokračování,“ informoval Super.cz Josef Ducký z PR Primy. Ostatně už samotný start seriálové novinky nebyl nijak oslnivý (612 tisíc diváků).

První díl měl nižší sledovanost než hojně reprízované Četnické humoresky na České televizi, které měly o 100 tisíc diváků více. Ani další díly sledovanost nezlepšily a o více než milionu diváků jako u ZOO si mohly Dobré zprávy nechat jen zdát. Diváci je tak uvidí jen do konce roku.

Reklama

Další články

Načítám