Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Opakovaný vtip není vtipem, vrtí hlavou někteří kritici módních výstřelků herečky Julie Fox (32). Ta si spíš než rolemi, udělala jméno díky románku s Kanyem Westem, ale rozhodně ví, jak si pozornost udržet. Záměrně totiž vynáší modely, které odhalují mnoho kůže, div ne celé její tělo.

Je ostatně jako proutek, o tom žádná, z řad jejích fanoušků se už ovšem ozývají hlasy, které její odhalování a modely stávající často prakticky jen ze spodního prádla, považují za nevkusné. Stejnou debatu vyvolal i ten, co vynesla na udílení prestižních cen CFDA Fashion Awards.

Ačkoliv se jednalo o pompézní akci, Julia vynesla kousek od značky Valerievi, který opět kompletně odhaloval její tělo v plné parádě. Hlavní roli tak hrálo i tentokrát spodní prádlo, které bylo zjevně součástí modelu. Outfit někteří označili minimálně za bizarní a při nejmenším nevhodný na takovou slávu.

A když už se nesnaží zaujmout garderobou, tak o to bizarnějšími výroky. Když se jí v talk show Ziwe moderátorka minulý týden zeptala, jestli si myslí, že by muži měli mít právo vyjádřit svůj názor, Julia odpověděla: „Neměli by mít ani právo mít penisy.“ Sice se u toho smála, ale mnohým vystřelilo obočí až k temeni hlavy, a komentářem vzbudila bouřlivé debaty v internetových diskuzích.

Na model, který Julia Fox tentokrát vynesla, se můžete podívat v galerii, v anketě pak hlasujte, jestli je podle vás vkusný, nebo úplně přes čáru.

Přijde vám model Julie Fox vkusný, nebo úplně mimo?
Ano, je to dnes v módě.
23,1 %
Ne, je nevhodný a nevkusný.
68,7 %
Možná by ušel, ale na jinou akci.
8,2 %
Celkem hlasovalo 11281 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám