Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na Nově se chystají velké změny, které se dotknou i známých moderátorů včetně Gabriely Partyšové (45) a Lucie Borhyové (46). Pořady Život ve hvězdách a Víkend končí. Tedy ve své současné podobě. Televize Nova je po Novém roce začlení do Snídaně s Novou. Moderátoři se ale prozatím nemění.

„Život ve hvězdách končí jen jako večerní pořad, od ledna v televizi ale nadále zůstává, Život ve hvězdách bude pokračovat v rámci jiného pořadu na Nově,“ řekla Super.cz Partyšová.

Nova pak upřesnila, že se jedná o Snídani s Novou. „Mohu potvrdit, že pořady Život ve hvězdách a Víkend budeme od nového vysílacího schématu, čili od Nového roku, vysílat v jiné časy, budeme je začleňovat v případě Víkendu do Víkendové Snídaně a Života ve hvězdách do běžné Snídaně, kterou vysíláme v pracovním týdnu. Detaily se diváci včas dozvědí,“ informoval Super.cz Kamil Houska, ředitel zpravodajství TV Nova.

V moderování Víkendu se střídají populární dvojice Lucie Borhyová - Rey Koranteng a Kristina Kloubková - Martin Pouva. O dalších programových změnách televize zatím neuvažuje. „Pořadu Střepiny se tyto změny netýkají. Pokračujeme tak v posilování obsahu ranního a dopoledního vysílání, už jsme tam například zařadili Volejte Novu či Koření,“ upřesnil Houska.

Reklama

Další články

Načítám