Hlavní obsah
Článek

Svou novou lásku konečně přestala skrývat. Poslední měsíce Eva Decastelo (45) září snad na kilometry daleko. Důvod je zřejmý. Za její stále pozitivní náladou je nový muž. Zatímco fotograf Tomáš Třeštík společné fotky na sociální síti sdílel již dříve, moderátorka a herečka se dosud vztahem nechlubila.

Teď se konečně rozhodla a sdílela první společné foto. Své fanoušky fotkou s fotografem a exmanželem spisovatelky Radky Třeštíkové potěšila a zároveň pobavila. Snímek na sociální síti totiž označila jako placené partnerství. Do popisku pak dala jednoduchý vzkaz - červené srdce. „Tolik pozitivní energie stříkající z jednoho snímku jsem dlouho neviděl,“ napsal páru k fotce jeden ze sledujících.

„Tak už jste si řekli, že spolu chodíte?“ přisadila si herečka Denisa Pfauserová. Zatímco Eva svůj vztah zatím komentovat nechce, její přátelé a kolegové se v komentářích zpátky nedrželi a zasypali ji pozitivními zprávami a srdíčky. Lásku, kterou se moderátorka pár měsíců po oznámení rozpadu manželství pochlubila, jí všichni přejí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám