Hlavní obsah
Článek

Rebel Wilson (44) potkalo další štěstí. Herečka se pochlubila, že se stala maminkou holčičky Royce Lillian.

„Nemohu ani popsat, kolik lásky pro ni mám. Je to krásný zázrak. Chci poděkovat všem, kdo se na tom podíleli. Tohle byl rok tvoření... Ale speciálně chci poděkovat náhradní matce, která ji odnosila a porodila s takovou laskavostí a péčí. Děkuji, že jsi mi pomohla založit vlastní rodinu. Je to úžasný dar,“ popsala fotku holčičky, o kterou se podělila s fanoušky.

„Jsem připravená dát malé Roycie všechnu lásku světa. Rychle se učím. Velký respekt všem maminkám. Jsem pyšná, že jsem se připojila k vašemu klubu,“ dodala novopečená maminka.

Rebel, která po několika nevydařených vztazích s muži našla lásku v podobě dnes již snoubenky, designérky Ramony Agrumy, čímž všechny dost překvapila, se netajila problémy v oblasti reprodukce. Ani tím, že se touží stát matkou.

Už v roce 2020 si nechala zmrazit vajíčka, o rok později přiznala, že od lékařů obdržela nějaké špatné zprávy, které však blíže nespecifikovala. „Všem ženám, které mají problémy s početím, chci vzkázat, že s vámi cítím. Vesmír funguje tajemným způsobem a někdy nedává vůbec smysl. Ale doufám, že za těmi šedivými mraky zase vysvitne slunce,“ vzkázala tehdy.

Od té doby se k tématu veřejně nevrátila. Zmrazení vajíček předcházelo rapidní hubnutí. Rebel zhubla neuvěřitelných 30 kilo a je z ní úplně nový člověk. Jak přiznala, hubla kvůli sobě a vlastnímu zdraví, které chtěla zlepšit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám